Uncategorized

MILI DUELI 2018: Završeno glasanje na fejsbuku, na Viberu produženo do 20 časova!

Poštovani,
Presjek glasova čitalaca je napravljen na fejsbuk video-snimcima, tačno u 15 časova, a glasanje čitalaca na Viberu je produženo do 20:00 časova, zbog kašnjenja postavljanja snimkova prvog dana takmičenja. 🙂
Preostalo je još samo da date Vaše glas na Viberu, ukoliko do sada niste! 🙂
viber glasovi.jpg

Organizator


Iz pravila Velikog finala:
Stavka 11.: U ovoj stavci će se bodovati autori po 2 kriterijuma. Prvi kriterijum je oznaka LAJK na postavljenom videu na fejsbuku (isključivo se broje samo glasovi naših prijatelja i pratilaca). Drugi kriterijum je BROJ PREGLEDA na istom video snimku postavljenom na fejsbuku.Autori će se rangirati na osnovu ta dva kriterijuma (u svakom će biti dodijeljeni evrovizijski bodovi), te će se na osnovu sabiranja tih bodova dobiti konačni bodovi koji će se uvrstiti u tabelu: 1,2,3,4,5,6,7,8,10 i 12.

 

Stavka 12.:  Zbog osnaživanja digitalne komunikacije projekta, ove godine će naši čitaoci moći glasati i preko Viber aplikacije, sa svojih mobilnih uređaja, tableta ili računara – a preko svog telefonskog broja. Viber je Google Store aplikacija koja broji preko 500 miliona korisnika širom svijeta, te je trenutno najpopularnija besplatna aplikacija.

Način glasanja je preko VIBER PORUKE, u koju je potrebno samo staviti redni broj finaliste za kojeg se glasa. Broj telefona na koji se može glasati, izaći će naknadno, kada finale počne.

GLASANJE JE BESPLATNO (glasati se može sa svih mobilnih mreža svijeta)!

 

Redni brojevi finalista:

  1. Boris Mandić
  2. Đurko Gutović
  3. Elma Selimi
  4. Ilija Vukićević
  5. Iryna Fingerova
  6. Ivona Baković
  7. Kosta Kosovac
  8. Marina Gocevska
  9. Medina Džanbegović
  10. Milan Čolić
  11. Stefan Lazarević
  12. Svetlana Pejić
  13. Teodor Zlatev
  14. Toni Pavleski
  15. Vuk Sredanović

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.