international poetry contest mili dueli sweet duels
Konkurs "Mili Dueli 2019"

МИЛИ ДУЕЛИ 2019 – МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ (БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ)!

VII. МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ “MILI DUELI 2019” (СЛАДКИ ДУЕЛИ 2019)

Електронна поща за контакт: mili.dueli@hotmail.com

Яйце, Босна и Херцеговина, Европа

Дата: 20 февруари 2019 г.

ОФИЦИАЛНА ПОКАНА

Каним всички утвърдени и неутвърдени поети от цял свят да участват в най-популярния онлайн конкурс за поезия в тази част на Европа, наречен Мили Дуели (Sweet Duels). Участието е свързано с насърчаване на поезията и мултикултурния диалог между поети от целия свят, особено между балканските нации. Авторите са представени на официалния Facebook профил на Mili Dueli и там имат възможност да се срещнат, да обменят своите знания и да получат награди. През шестте сезона представихме повече от 1 000 автора от повече от 40 страни по света. Ако сте толкова далеч от Босна и Херцеговина, не се притеснявайте! Вие сте добре дошли като автор, както и вашата страна и култура. Нашето жури е международно и ние насърчаваме разнообразието.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?
Сладки Дуели (Sweet Duels) е конкурс с международен характер и автори от цял свят са добре дошли да кандидатстват. Няма никакво ограничение, освен че стиховете, които ни изпращате, трябва да са ваши собствени. Единствено победителите от нашите шест сезона не могат да участват отново.

Можете да кандидатствате ТУК.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ няма!

НАГРАДИ
Основна награда:
1-во място: Плакет + лауреат “Мили Дуели”

Други награди:

Плакети за второ и трето място.

Плакети за най-добре представил се автор от всяка балканска страна.

Плакети за най-добър автор от не-балканска страна (известна като награда Балич)

Специална награда:

Награда Ал Букайн (плака + медал) – за автор, който е най-добрият промоутър на мултикултурен диалог чрез своята поезия и работа през сезона.

След приключване на сезона (през септември 2019 г.) всеки автор ще получи специални благодарности за сътрудничеството по този проект, който включва насърчаване на поезия, мултикултурен диалог и литературната критика през 2019 г.

Забележка: Този сезон ще публикуваме електронна книга (колекция от стихове и литературна критика на нашето жури). Подробности за нашата печатна книга ще бъдат обявени след това.

КРАЕН СРОК:
31 май, 2019

След това организаторът ще провери всички заявки и ще избере най-добрите за Sweet Duels 2019. Тези, които са избрани, ще бъдат представени на международното жури, а стихотворенията ще бъдат оценени от тях и от нашите читатели. Конкурсът има пет елиминационни кръга. В The Final, известни балкански хора на изкуството гласуват в подобна система като тази на Евровизия.

За да получавате всякаква информация за този конкурс, последвайте ни ТУК.

Повече за конкурса можете да намерите в най-популярния бизнес портал на света – Forbes, в ТОЗИ СТАТИЯ.

Свържете се с нас:
mili.dueli@hotmail.com
Официален профил във Facebook 

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.